Kryddiga piroger med bönorMustiga, kryddiga piroger med en fyllning som rimmar väl med hösten. Gör lite extra monstruösa med ögon, formade av degen! Du behöverDeg
Fyllning
Gör så här:
Ljumma mjölken. Smula jästen i en bunke och lös den i mjölken. Tillsätt olja, salt, äggula, grahamsmjöl och vetemjölet i omgångar. Arbeta samman till en deg och knåda den smidig i 5-10 minuter. Låt jäsa i cirka 30-45 minuter (börja med fyllningen under tiden). MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! SoppreceptGröna soppor i alla färgerÄter du alltid vegetariskt eller gillar du bara att äta grönt? Prova en färgglad soppa! FrukostLyxigt nybakat!Sparka igång dagen med stil! Hembakta frallor vinner över vilket morgonhumör som helst. Glutenfri pajBaka bäst glutenfritt
Du måste inte använda vanligt mjöl för att lyckas med bakningen. Med kokosmjöl och mandelmjöl blir pajdegen både spröd och full av smak. Baka en glutenfri björnbärspaj med citronrasp i fyllningen och du kommer att märka hur kokos– och mandeltonerna i degen lyfter fyllningen! Eller baka glutenfri hallonpaj med vanilj och mandelmassa, perfekt efterrätt eller lyxfika till helgen. Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|